Patent Galibier concept verstuurd

Bugatti heeft de patentaanvraag voor haar sedan 'Galibier' verstuurd. Het gaat echter om de bescherming van het concept, zoals we dat reeds kennen. De productie van deze sedan heeft nog steeds geen goedkeuring gekregen. Dat zou pas in de lente van 2010 gebeuren. Wanneer de productie al dan niet zal aanvangen is ook weinig of niet geweten. Men gokt dat de productie zal aanvangen, mits goedkeuring van het model, wanneer de Veyron op haar einde loopt, eind 2012. Mocht het zover komen. Dan wordt er gegokt op 300 stuks van ongeveer 1 miljoen euro per stuk. Uiteraard zullen er, à la Veyron, veel special editions verschijnen waardoor je het aantal exemplaren gerust mag verdubbelen.

 

 

 

 

Via Autocar

Bugatti heeft de patentaanvraag voor haar sedan 'Galibier' verstuurd. Het gaat echter om de bescherming van het concept, zoals we

dat reeds kennen. De productie van deze sedan heeft nog steeds geen goedkeuring gekregen. Dat zou pas in de lente van 2010 gebeuren. Wanneer de productie al dan niet zal aanvangen is ook weinig of niet geweten. Men gokt dat de productie zal aanvangen, mits goedkeuring van het model, wanneer de Veyron op haar einde loopt, eind 2012. Mocht het zover komen. Dan wordt er gegokt op 300 stuks van ongeveer 1 miljoen euro per stuk. Uiteraard zullen er, à la Veyron, veel special editions verschijnen waardoor je het aantal exemplaren gerust mag verdubbelen.

 

 

 

 

Via Autocar

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 21:50
afbeelding van Quin

Het interieur is niet minder dan indrukwekkend, maar van buiten vind ik hem echt lelijk (Panamera-ish)

Wouter 20:45
afbeelding van Wouter

Een van de meest stijlvolle ontwerpen ooit !

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws