Eerste beeld: Subaru BRZ Concept STi

Update: extra info. Bij Toyota lekt het her en der informatie over de FT86 Concept car, Subaru geeft gewoon een beeld vrij van hun versie. Hij zal getoond worden op de LA Motor Show en zoals je kan zien gaat het nog steeds om een concept. Wij zijn alvast de tel kwijt over welk nummer deze conceptversie krijgt en vinden het stilaan hoog tijd voor de voorstelling van het productie exemplaar.

De wagen zou een boxermotor krijgen, wordt achterwielaangedreven en beschikt over een groter vermogen dan de Toyota-variant (

die 200 pk krijgt) en heeft toch minder dan 300 pk ter beschikking. Update: De Subaru BRZ STi zou 213 pk en 230 Nm ter beschikking krijgen. Daarmee zou hij in 6,0 seconden van 0 naar 100 km/u rijden en een top van 225 km/u halen.

Beeld via Carscoop

Reacties: 5 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:16
afbeelding van Techno Patat

Die koplampen vind ik niet zo passen! Als op de productieversie nu nog eens andere koplampen geplaatst worden ga ik fan zijn!

Met nog een gouden velgje is deze echt wel vet! 3 cheers HOORAY for Subaru!!

Kevin 15:18
afbeelding van Kevin

Als die van toyota er ook zo vet uit gaat zien met spoiler en die uitlaatstukken zie ik het wel zitten :) de subaru is al een verdomd schoon autootje

Techno Patat 16:09
afbeelding van Techno Patat

De bedoeling is toch van niet, want Toyota's moet de brave versie worden, Subaru's de brute!

Maar niets dan een beetje tuner niet kan verhelpen hé ;)!

Mesoerrie 17:27
afbeelding van Mesoerrie

Kvind het wel jammer dat ze de achterlichten niet doorgetrokken hebben over de ganse breedte van de kofferklep, zoals de eerste concept. Ziet er nu wat te braaf uit.

En 213 pk lijkt me toch maar vreemd gezien de Toyota versie er 200 heeft. Een haast te verwaarlozen verschil...

techno.patat 17:55
afbeelding van techno.patat

Pk's zeggen niet alles he! Als ze hem volledig anders afstellen en een hoop meer koppel geven kun je die auto met 13 pk minder vlotjes zoek rijden!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws