Subaru BRZ concept STi: Nog een laatste keer dan?

Subaru toont in Los Angeles de volledige versie van het BRZ Concept STi. BRZ staat, zoals u ongetwijfeld al wist, voor Boxer engine", "Rear-wheel drive" en "Zenith". Gooi dat samen en je krijgt een Japanse sportwagen volgens Subaru. Een 2.0 Boxermotor zorgt naar Subaru-traditie voor de nodige pk's, al geeft Subaru nu nog steeds niet mee hoeveel er dat uiteindelijk zullen zijn.

Vanwege zijn geringe hoogte en aparte zithouding is de Subaru BRZ Concept STi een wagen met een erg laag en gecentreerd zwaartepunt, iets wat Subaru sinds jaar en dag ook in de Boxermotor beoogt. Verwacht de productieversie van de BRZ Concept STi op het salon van Tokyo.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:39
afbeelding van Techno Patat

Noem mij fout maar geef het nog een gouden velgje en ik ben fan! Wat een lekker dikke bak, nu nog spec's die het allemaal waarmaken en we zitten met een toppertje!

Techno Patat 17:00
afbeelding van Techno Patat

Nee kevin, daar zijn regels voor :p! :

Subaru:Check
STI: CHeck
Veel pk's: Check
Grote vleugel: Check
Grote uitlaat: mwwwaaaa, valt wel mee

Dan pas mogen gouden velgen :p! Maar hier zitten nog geen STi badges op, dus eigenlijk nog geen gouden velgjes toelating :p! Maar omdat het wel het potentieel heeft wil ik toch de gouden velgjes :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws