Skoda Vision D gaat in productie

De Vision D van Skoda gaat in productie, althans dat kan je opmaken uit het interview dat Skoda's marketing manager Jurgen Stackmann gaf aan Autocar. Daarin vertelt hij dat een wagen 'korter dan de Rapid' en 'met een kont die meer op de VW Golf lijkt' op het programma staat. De lancering van het nieuwe model staat gepland voor eind dit jaar. De naam houdt de man nog even geheim, hij vertelde wel al dat er geen driedeursvariant komt omdat de vraag daarnaar niet groot genoeg is.

Reacties: 8 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Yvesw 16:39
afbeelding van Yvesw

Er is inderdaad geen vraag naar sportieve 3deurscoupé's.... Lijkt me eerder een staaltje "blijf uit andere VAG modellen hun vaarwater".

Anonieme gebruiker 17:04
afbeelding van Anonieme gebruiker

@ yvesw: misschien dat ze willen zeggen dat er geen vraag is naar een driedeurs coupé van skoda.

Mesoerrie 17:57
afbeelding van Mesoerrie

denk ook dat de gemiddelde skoda rijder nu niet meteen op zoek is naar een 3 deurs coupe

Yvesw 19:20
afbeelding van Yvesw

Hoe kunnen ze nu al weten wat de "gemiddelde" Skoda rijder wil? De markt en klanten zijn nog nooit zo ontrouw geweest. Kijk maar naar de Hyundai Veloster! Als je mij voor zijn launch had gevraagd: "wil jij een driedeurs coupé van Hyundai?" Had ik ook nee gezegd. Maar wat een heerlijk bakje hebben ze daar van gemaakt...

Als er morgen een leuke 3 deurs coupé komt van Skoda die mee kan met de Astra GTC en de Renault Mégane en enkele duizenden euro's minder kost gaat de keuze voor velen vlug gemaakt zijn hoor!

B4 21:48
afbeelding van B4

Het probleem is dat het succes van Skoda een doorn in het oog is van VW. Hier in België heeft Skoda nog de naam van een budget-merk maar in de buurlanden zoals Nederland en Duitsland is het geweten dat kopers afsnoept van VW en Audi. Kijk maar naar hoe gewoon de Rapid is; zowel qua uiterlijk, als motoren, ... een simpele budget auto van VW... Spijtig maar ik hou al men hart vast voor de volgende Octavia en Superb.

Yvesw 22:02
afbeelding van Yvesw

@B4: Inderdaad! Skoda wordt gewoon kort gehouden door VAG. Moet zeer frustrerend zijn voor mannen zoals Jurgen Stackmann. Je weet dat er geen driedeurs coupé komt omdat VAG het niet wil, maar je mag het zo zeker NIET vertellen van VAG. Och swat, hij zal er wel een mooi maandloon aan overhouden...

Kevin300 22:03
afbeelding van Kevin300

Opt eerste zicht vind ik dit ma niks.
Ik rij momenteel met ne octavia (het vorige model) en ik weet 1 ding zeker, voor mij niks meer van VW, Skoda, of dergelijks. Tgaat deze keer is iets anders worde als hem uiteindelijk de deur uit gaat.

Kevin 12:21
afbeelding van Kevin

Mwa, ik ben toch een ook een trotse skoda eigenaar (van nen oude felicia) en ik ben toch content over Skoda.. Ik zou Skoda altijd boven Volkswagen kiezen, budgetauto of niet, ik vind ze gewoon mooier...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws