Te vroeg: BMW i3 Coupé

Te vroeg: BMW i3 Coupé

Een koolstofvezel carrosserie en een elektromotor met 170 pk, dat is het recept van deze driedeurs i3, die eigenlijk nog even geheim moest blijven.

Hij ziet er wat lager uit dan zijn vijfdeurs broertje maar dat kan ook aan de vormgeving liggen. Geen Hofmeisterknikjes, wel een C-stijl die bijna onzichtbaar is. Ook zijn de deuren niet langer transparant en krijgt het interieur wat andere accenten mee.

De kleine bimmer is zo groot als een Ford Fiesta hatchback. Dat wil zeggen 3.964 mm lang, 1.768 mm breed en 1.555 mm hoog. BMW neemt het i3 Coupé concept mee naar de Los Angeles motorshow.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Wim 20:12
afbeelding van Wim

niet echt een coupélijn als je het mij vraagt :)

Pieter A. 20:20
afbeelding van Pieter A.

hehe, eerder een doorsnee drie-deurs :)

Moarenfin 22:37
afbeelding van Moarenfin

Ai, BMW, wat doe je nu? Dit misbaksel breng je toch niet op de markt?

Yvesw 08:01
afbeelding van Yvesw

Typische fout die alle constructeurs maken bij hun eerste elektrische wagen. Ze proberen te hard op te vallen. Kijk maar naar de Nissan Leaf, Pug/Mitsu Ion, Fisker Karma, etc.
BMW had alles in (das) haus om er iets mooi van te maken. Spijtig genoeg kiezen ze voor de bombastische "kijk naar mij ik rij elektrisch" designrichting.
De enige constructeur die er tot nu toe in geslaagd is om een normale auto te bouwen is Tesla met hun model S. Ziet er gewoon een doordeweekse upmarket sedan uit. En zo moet het...

bdm 11:44
afbeelding van bdm

Idd, een lelijk ding!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws