Infiniti heeft opnieuw speciale editie klaar: Q50 Eau Rouge High Performance Concept

infiniti-q50-eau-rouge-concept-teaser

Op het autosalon van Detroit zal Infiniti een nieuwe concept car voorstellen. Het gaat om een speciale editie van de Q50, zoals ook de FX50 er eentje kreeg. Want Infiniti is bijzonder trots dat Sebastian Vettel opnieuw wereldkampioen werd in de door hen gesponsorde Red Bull Racing-wagen.

Daarom wordt de Q50 Eau Rouge geïnspireerd op de formule1. Meer nog, de bekende bochtencombinatie van het circuit van Spa-Francorchamps wordt daarmee geëerd.

De concept car op basis van de Q50 zou wat upgrades krijgen op aerodynamisch vlak, waaronder een splitter die je aan een F1-auto moet doen denken. Ook LED mistlampen zijn aanwezig. Motorische upgrades werden nog niet vrijgegeven, wij hopen dat hij klinkt als die gekke FX50 Vettel Edition.

Performance is a key pillar of Infiniti's DNA, and this car expresses a deepened design interpretation of that," vertelt Alfonso Albaisa, Infiniti's Executive Design Director, "the Q50, with an abundance of technologies, provides a great basis for an extreme performance version, embodied in the design of Q50 Eau Rouge.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws