Ford giet Vignale-sausje over de S-Max

Ford-S-Max-Vignale-Concept

Wel het geld, maar geen zin in een premium Duitser? Daar heeft Ford een oplossing voor, namelijk de Vignale-uitvoering. De S-Max Vignale Concept is de tweede in lijn die kan genieten van het chique naamplaatje.

Na de Mondeo op het autosalon in Frankfurt toont Ford nu een S-Max in Vignale-trim op het Salone del Mobile in Milaan. Het resultaat is een strakgetrokken concept-monovolume met knoerten van velgen (21-duims), een nieuw - op de Citroën DS5 geïnspireerde - uitlaatsetje en donker verchroomde details. Kleur van dienst is Milano Grigio. Een grijs kleurtje met een rozige schijn.

Minimalisme

Het interieur van de concept baadt in leder. Knappe stoelen met een flexibel thin-seat-concept, een tablet-dockingstation en car-to-car-communicatie maken het plaatje af. De instrumentencluster wordt gedigitaliseerd en de middenconsole valt op door het gebrek aan knopjes.

Ford-S-Max-Vignale-Concept

Vignale?

Maar wat is die 'Vignale' nu? Niet zomaar een pakket alleszins, wel het summum bij de Ford-dealer. Volgens de Amerikanen zoekt zo'n 15% van de klanten een uitrustingsniveau dat hoger ligt dan het huidige Titanium. Daar komt de Vignale in het spel.

Ford-S-Max-Vignale-Concept

Niet enkel wat uiterlijke/ innerlijke opsmuk, klanten kunnen hun wagen gratis laten wassen bij de Ford-garage en worden uitgenodigd op speciale evenementen. Een selecte groep Europese Ford-dealers gaat 'Vignale Lounges' inrichten om klanten een warm gevoel te geven. Via een speciale relatiemanager (opgelet: geen relatiepsycholoog) wil het merk met de blauwe ovaal ervoor zorgen dat je je uitermate uniek voelt.

Zouden jullie extra geld ophoesten voor een meer luxueuze Ford?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Pieter A. 14:51
afbeelding van Pieter A.

Ziet er echt goed uit. Ligt misschien aan leuke sfeer van de foto's. Maar hier is de Vigale echt een meerwaarde voor de S-max. Proper work.

Kevin 19:48
afbeelding van Kevin

Das teveel luxe voor mij :) Ik zou al content zijn alsk een gewone s-max kopen mag :) Heerlijke wagens om mee te werken en rondcruisen :)

Rob 21:28
afbeelding van Rob

Kiezen ze voor de lak een uitermate gaaf kleurtje, is het interieur weer zo deprimerend zwart en grijs.....
Wat is er mis met een beetje kleur?!

Bartoën 12:26
afbeelding van Bartoën

Altijd maar conceptfoto's.
Wanneer mogen we de nieuwe S-Max in de etalage bewonderen?
Of wordt dat ook een processie van Echternach zoals met de lancering van de nieuwe Mondeo? Zelfs de Fordadepten zijn hun geduld aan het verliezen..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws