LF-C2 Concept toont designtoekomst van Lexus

lexus-lf-c2-concept_01

Dus jij dacht dat de huidige Lexussen (Lexi?) relatief extreem zijn vormgegeven? Houd je dan al maar vast voor de toekomst, want de Japanners zijn van plan om nog expressievere wagens te bouwen.

Het begon ooit allemaal met die opvallende Spindle grille vooraan - lees: een Audi-grille met proportieproblemen -, maar ondertussen is Lexus goed op weg om het merk te worden met de meest absurde styling. Het heeft ze natuurlijk ook geen windeieren gelegd. Want waar een Lexus vroeger een grijze muis was in het verkeer, kan je er nu niet meer naast zien.

lexus-lf-c2-concept

Op het autosalon van Los Angeles tonen ze nu de LF-C2 concept. Een 2+2 cabrio die verder borduurt op de huidige styling maar nog net een stapje verder gaat. Driehoeken en scherpe lijnen vind je ongeveer op elke millimeter van de carrosserie terug. Achteraan bemerken we daarenboven nog een speciaal uitlaatsetje op en binnenin word je verblind door de felblauwe schermpjes. Wij zijn er alvast nog altijd niet uit of we dit nu mooi vinden, of een stap te ver...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws