Subaru BRZ STI Concept staat lekker dik in New York

subaru-sti-brz-concept-2015_01

Op het autosalon van New York toont Subaru deze BRZ STI Performance Concept. Dat 'ie dik is, laat geen twijfel. Maar wat de bedoeling er achter is, dat is nog niet helemaal duidelijk. Al lijken de Japanners te hinten op een faceliftmodel.

Een officieel persbericht is nog niet de deur uitgestuurd, maar de eerste plaatjes hebben we toch al. Van wat? Van deze BRZ STI Performance Concept. Een opgepompte achterwielaandrijver van Subaru. De wagen krijgt namelijk niet alleen een nieuwe voor- en achtersteven met grote koessleuven en stevige einddempers, de gehele carrosserie staat wat breder op z'n pootjes dan bij de gewone BRZ.

Wat er onder de kap aangepast is nog niet helemaal duidelijk. Al zouden we niet ongelukkig worden moesten we het woord 'turbo' tegenkomen. De bedoeling van deze concept is trouwens ook nog niet duidelijk. Hoewel het een showcase is van STI-spulletjes, zijn de voor- en achterlichten anders dan op de huidige BRZ. Misschien dus een eerste blik op een facelift? Later vandaag hopen we nog het persbericht in de bus te krijgen.

subaru-sti-brz-concept-2015
subaru-sti-brz-concept-2015

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws