Daihatsu Tempo is droom van elke Foodie

daihatsu-tempo-concept_02

Ook deze zomer opgemerkt dat Foodtrucks niet waren weg te slaan van festivals? Daihatsu brengt alle Foodies aan het watertanden met de Tempo, een kleine doch doordachte knaloranje Foodtruck. Haal je eetbonnetjes al maar boven!

Met z'n lengte van 3.400 millimeter (lees: de lengte van een Citroën C1 of Toyota Aygo) staat hij in de schaduw van de Foodtrucks die je in België ziet passeren. Toch benut de Tempo zijn ruimte optimaal. Iets dat je wel meer ziet bij Japanse karretjes. Daardoor is de Daihatsu volgens de Japanse regelgeving nog steeds een Kei-car (met alle belastingvoordelen van doen). Maar wel één waarmee je plaatselijk aan de veredelde hotdogverkoop kan gaan.

daihatsu-tempo-concept

Het klein busje is namelijk uitgerust met een zijpaneel dat naar boven openklapt en voorbijgangers de kans geeft om aan te schuiven aan je toog. Vlak onder die toog huist een digitaal scherm waarop je aangeboden koopwaar zoals een bio-boterham met organisch spek en vrije uitloopkaas kan etaleren samen met de uit proportie getrokken prijs ervoor. Moest je op zoek zijn naar een nieuwe truck, Jeroen Meus...

daihatsu-tempo-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws