Kwijlgerief: Toyota S-FR Racing Concept (2015)

toyota-s-fr-racing-concept_01

Maakte Toyota ongeveer de gehele autowereld warm met haar S-FR concept, dan doet het Japanse merk er nog een schepje bovenop door er een race-afgeleide van voor te stellen. Hoeveel bruutheid je in een kleine verpakking kan steken?

Afgaande op de tijd en moeite die Toyota steekt in de S-FR en afgeleiden beginnen we meer en meer te geloven dat er daadwerkelijk een productiemodel in de pijplijn zit. Tijdens de voorbije Tokio Motorshow haalde Toyota het doek van de reguliere versie, in januari volgend jaar zal Toyota deze S-FR Racing Concept voorstellen op het Tokio Auto Salon (en ja, dat zijn twee verschillende autosalons).

toyota-s-fr-racing-concept_

De Racing Concept werd alvast geprepareerd door Toyota's huistuner GAZOO Racing en geeft het kleintje een serieuze injectie testosteron. Al blijft het guitige uiterlijk doorschijnen ondanks de splitters, diffusers en het nodige spoilerwerk. Net zoals met de reguliere concept laat Toyota geen woord los over gewicht en aandrijving. Al is er sprake van een 1.2 viercilinder benzine.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
BertR. 12:25
afbeelding van BertR.

Like :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws