Vision Mercedes-Maybach 6 doet het met gullwingdeuren

meredes-maybach6-video

Stukje bij beetje toont Mercedes meer details van haar Maybach coupé. Al krijgen we in een laatste video wel heel veel te zien. Sierlijke lijnen? Check. Imposante snoet? Check. Gullwingdeuren? Dubbelcheck!

Vision Mercedes-Maybach 6, een naam om te onthouden, want het kan wel eens de knapste conceptwagen van het jaar worden. Hoewel je dat een vanzelfsprekendheid zou vinden bij een merk als Maybach is niets minder waar. Want wie kent de Exelero nog? Juist ja.

Wat we ondertussen al weten over de '6'? Wel, afgaande op de video wordt het een ranke coupé met imposante details. Kijk maar naar de grille, vlakke achterkant en o ja... de vleugeldeuren. De naam is trouwens een knipoog naar de lengt van - jawel - zes meter. Niet echt een handige stadswagen dus.

Morgen zal Mercedes-Maybach de wagen voorstellen op het Pebble Beach Concours d’Elegance, een trekpleister voor de rijken der aarde met motorolie in de aderen. Zowat de perfecte locatie uiteraard. Zijn de reacties er positief, dan krijgt de Rolls-Royce Wraith er in de toekomst een rivaal bij.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws