Chrysler Portal concept is techshowcase van Sergio Marchionne

chrysler-portal-concept-2017_01

Autonoom, elektrisch met een range van 400 kilometer en een plethora aan technologie aan boord. Jep, de Chrysler Portal is geen productiewagen voor de nabije toekomst, wel een concept die het merk op de CES elektronicabeurs voorstelt. Spek naar de bek van de techgeeks?

Chrysler noemt de Portal alvast de derde ruimte tussen werk en thuis (vandaar ook de 'portaal'-naam). Of in mensentaal; een ruim interieur waarin tot zes personen kunnen plaatsnemen dat overloopt van de technologische gizmo's. Want o wee als je een halfuurtje geen toegang meer hebt tot Facetwitter en Instagoogle.

Toegang zonder gevaar trouwens, want de Portal kan autonoom over de weg laveren. Zodat je zonder gêne kan turen op je smartphonescherm, of via gesture control door het infotainmentsysteem kan snuisteren. Hoe 2017 van je, Chrysler.

chrysler-portal-concept-2017

Iets absurder is een camera die je gezicht herkent en daardoor stoelen en instellingen van de wagen naar je voorkeur kan zetten. Daarnaast herkent de Portal je stem zodat je deuren op afstand kan openen. Zie je iedereen al roepen in een garage op zijn auto?

chrysler-portal-concept-2017

Iets relevanter is de tech onderin, want dankzij een 100 kWh batterijpak is de Portal in staat om 400 kilometer ver te geraken op elektrokracht.

chrysler-portal-concept-2017

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws