Suzuki Jimny Sierra Pick Up Style is koekendoos met laadbak

suzuki jimny pick-up concept 2019

Met de nieuwe generatie Jimny heeft Suzuki heet gerief in de cataloog staan en ijzer... dat moet je smeden als het heet is. Daarom zal het Japanse merk op het Tokio Auto Salon twee nieuwe - conceptuele - derivaten van het potige kleintje tonen. Eentje daarvan is een Jimny in pick-uptrim! Met plaats voor net één bak bier?

Klanten van een pick-up zoeken werkpaarden met straffe motoren, een serieus laadvermogen en de nodige trekcapaciteit. Maar wat als de pick-up - net zoals de SUV - uitgroeit tot een modeartikel? Wel, dan is er een plaatsje in de wereld voor deze Jimny Sierra Pick Up Style. Jawel, een Jimny met laadbak. Een creatie die Suzuki zelf uit haar hoed heeft getoverd voor het autosalon van Tokio in januari.

De wat foute houten strips op de flank, gouden lakkleur en "mismatch"-velgen moeten vooral weggegeven dat dit een coneptfolietje is, stiekem verdenken we Suzuki er toch van op deze manier af te willen tasten hoe klaar de wereld (lees: boswachter) is voor een Jimny pick-up. Naast de Sierra Pick-up Style zal Suzuki trouwens de Jimny Survive tonen, een verhoogde en verstoerde versie van de Jimny waarvan zonder twijfel een aantal onderdelen in de optiecataloog komen te staan van het kleintje.

suzuki jimny offroad Survive concept 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws