Volkswagen plaagt met stoere Caddy

Volkswagen Caddy 2020 new generation

Met 16 jaar op de teller behoort de Volkswagen Caddy tot de kranige oudjes in autoland. Daar komt volgend jaar verandering in, want dan schotelen de Duitsers een nieuwe versie naar voren. De komst daarvan wordt aangekondigd met een schets van een stoere Caddy.

Nee, natuurlijk zal de nieuwe Caddy standaard niet zo stoer voor de dag komen als op deze schets. We gaan er dan ook van uit dat deze schets de komst van een conceptversie aankondigt. Kijk dus even door het stoere bumperwerk, de gigantische velgen en de zwevende zijspiegels.

Met stekker?

Doe je dat, dan zie je in grote lijnen de volgende generatie Caddy. Met het smoelwerk van de nieuwe Golf en zonder twijfel de onderhuidse MQB-techniek. Daardoor zal de nieuwe Caddy helemaal op punt worden gesteld qua veiligheidsnufjes en moderne motoren. Milde hybrides en versies met stekker? Het lijkt niet eens zo ver gezocht. We dromen maar even luidop van een Caddy GTE.

Volkswagen Caddy 2020 new generation

Naast de bestelwagenversie zal de Caddy natuurlijk ook in de showroom staan als personenvervoerder. Voor samengestelde gezinnen, ouders met een grote kinderwens of als luchthavenvervoer. In februari 2020 zal de nieuwe generatie Caddy het toneel betreden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws