Toyota GR Supra gaat topless (2020)

Toyota GR Supra Sport Top Concept (2020)

Toyota heeft het doek gehaald van de Toyota GR Supra. Die gaat als GR Supra Sport Top... Concept door het leven. Je kan 'm dus niet gewoon bestellen.

Ter gelegenheid van de SEMA car show in de USA heeft Toyota een open versie van de GR Supra gepresenteerd. Die show kon echter niet doorgaan vanwege de bekende reden en dus moet Toyota willens nillens via internet gewag maken van deze GR Supra Sport Top.

zoals de vorige

Toyota laat de open GR Supra in een SEMA-sfeertje baden door hem ook met een dikke bodykit uit te ruste. De spoiler achterop doet denken aan de A80 Targa-top van de voorlaatste Supra. Die knipoog komt ook terug in de heldere achterlichten van deze GR Supra Sport Top. Ook de dikke diffusor is nieuw.

Het dak van de open Supra kan er in twee delen afgehaald worden en is zo geen echte T-Top. Om ervoor te zorgen dat de stijfheid van de GR Supra Sport Top niet teveel lijdt onder het wegnemen van het dak, zorgde Toyota voor extra verstevigingen in het chassis. Straf, want eigenlijk is de GR Supra gebaseerd op de BMW Z4, die van nature al open is.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws