Video: nieuwe Top Gear USA trailer

Het zit er dan toch eindelijk aan te komen. Top Gear USA is deze keer al verder geraakt dan de pilot fase. In de trailer is vooral het stuntwerk te zien, maar zaken als "star in a reasonably priced car" en "the news" komen ook in de Amerikaanse Top Gear te zitten. Om niet te veel op een kopie te lijken van de Britse variant, zullen er meer Amerikaans getinte challenges in zitten. Jammer genoeg wordt er ook veel overgenomen. Een Viper die achtervolgd wordt door een legerheli(Cobra), kennen we dat niet van ergens?

via Jalopnik

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Nic D 12:51
afbeelding van Nic D

Om eerlijk te zijn vind ik dit er volledig achterlijk uitzien...

Vish 19:29
afbeelding van Vish

Amerikanen missen de subtiele, deftige humor om het format te doen werken.

Wim 19:38
afbeelding van Wim

idd Vish, ze kunnen beter wat opbouwen, Top Gear is ook ooit anders begonnen, direct met mega stunts en dergelijke beginnen gaat hun niet helpen

Quin 20:18
afbeelding van Quin

Precies Jackass maar dan met auto's (not in the good way)

Pieter Aertgeerts 11:15
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Veel belovend lijkt het me zo niet. Je moet het programma sowieso in haar eigen vorm zien, en niet vergelijken met de BBC variant, maar de gelijkenissen zijn te groot. Dus vergelijken we wel :)

Ook geen van de drie met enige uitstraling. Dat typeert BBC Topgear net. Uitstraling en het feit dat het drie totaal andere type personen zijn.

En in aantal wagens; Evo, S2000, Lambo, Wiesmann, Panamera en de SLS. Dat is volgens mij alles wat ik zag. Nog niet al te vet.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws