Autofans videotip: Top Gear USA, Aston Martin V8 vs V12

Nu Top Gear USA aan zijn 2de aflevering is, kunnen we toch al enkele conclusies trekken. Veel had ik er niet van verwacht, en veel is het niet geworden. Maar toch, in elke aflevering was er een lichtpuntje. De Lambo's in de eerste aflevering en de Aston's in de 2de leverden mooie beelden op. De rest van de aflevering is(voor autofans) een saai en ongeloofwaardig dus dat is niet de moeite. Filmpje bij meer lezen.

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:56
afbeelding van Techno Patat

ligt het aan ik of staat alles in spiegelbeeld? de bestuurder zit aan verkeerde kant (kan iets brits zijn, maar in belgië toch niet... en de tekst staat ook in spiegelbeeld voor zover ik kan zien :o! enkel het laatste beeld van de wall staat juist, de paar seconden ervoor niet!

ik wist niet dat er maar 300 van gemaakt gingen worden :o! de vetste en mooiste am ooit in mijn ogen, en ze maken er maar 300 van ='(!

ik vind de amerikaanse top gear nogal droogjes! wel mooie edits, en het is wel een beetje naar de typische bbc top gear stijl maar met platte accenten, rock muziek en een minder coole locatie! en de amerikaanse stig ziet er dik uit van in de auto :D!!!

hoewel ik na het zien van het filmpje toch een goed gevoel had, het klopt dus ergens wel :)! (of was dat door de vette auto's :p?)

Anonieme gebruiker 12:45
afbeelding van Anonieme gebruiker

Waar is deze opname gemaakt. Woenstijnachtig gebied.

Thanks

Anonieme gebruiker 15:09
afbeelding van Anonieme gebruiker

andere presentators , trekt niet op top gear ,

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws