Top Gear seizoen 16: vanavond om 21u eerste aflevering

Genoeg Kerstspecials en andere afgeleiden, vanavond begint op BBC2 en BBC HD weer the real stuff. In de eerste aflevering van wat alweer het zestiende seizoen is zien we hoe Richard Hammond de 911 Turbo Cabriolet meeneemt in een race, hoe James May de Ariel Atom V8 de zweep geeft, terwijl Jeremy Clarkson nog eens een echte rijtest brengt, ditmaal rond de Skoda Yeti. (online aflevering bij 'meer lezen')

We zien ook de Cool Wall terug en naar goede gewoonte is de Star in a reasonably priced car ook weer van de partij. De grootste vraag blijft echter of er een nieuwe Stig komt en hoe die er deze keer uitziet.

Kijken dus op BBC2 en BBC HD, omstreeks 21u Belgische tijd.

Hierbij nog de vorige aflevering (USA east coast special):

Trailer:

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
Yannick Degroeve 20:33
afbeelding van Yannick Degroeve

net op tijd !!!!!! :-D jammergenoeg moet ik dan gaan werken, Yelo!

tommy vercruyssen 23:18
afbeelding van tommy vercruyssen

ha, eindelijk ze zijn terug !!!!

vond eerlijk gezegd de kerstmis special beetje tegenvallen, zowel deel 1 als 2 , weet het niet maar vond de vorige specials beter,( bolivia - polar - botswana )......... maar goed ieder zijn goesting,

grt

tommy vercruyssen 11:37
afbeelding van tommy vercruyssen

@ Nathan, ; voor mij bolivia en botswana zijn mijn favorieten,

en die atom V8 ; wat moet dat een goed gevoel geven om daar mee rond te rijden........die vergelijking met die lambo en lexus lfa, wow, zegt genoeg ; dacht bij de start dat het nog gelijk ging op gaan,(want hoe krijg je zoveel vermogen op de achterwielen goed weg bij een start),en ook die lambo heeft toch 4 wiel aandrijving dus minder last van wielspin bij vertrek, maar toch die atom had al sebiet een voorsprong vanaf de eerste meters........ wat een ding zeg, vond dat de May het er nog redelijk goed vanaf bracht met die atom op circuit , ha en dan met den Tiff uit fifth gear ;-) zou hij de nieuwe stig niet zijn?

dat het maar snel volgende week zondag is ;-)

grt

Quin 21:30
afbeelding van Quin

Ongelofelijk, hé, die Atom. Zelfs de eerste versie met half zo veel pk (of zelfs minder) was al gemeen harder dan meeste supercars, deze versie blaast ze gewoon weg.

Klopt dat dat die eerste versie 'maar' 30.000 pond kost? Oké, is nog steeds stevig prijsje, maar je moet niet bij de superrijken behoren om dat te permitteren :D.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws