Deze Abarth is een spiegel, totally chrome

We mochten hem ooit rijden, de Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari, maar de duur van onze rit was zo belachelijk kort dat een verslag uitbleef. Voor alle duidelijkheid reden wij wel met de originele variant, niet met deze chromed-out-wrapped-out-PIMP mobiel. Wat we hier zien is de creatie van, wat anders, een Japanse tuner. Het bedrijf Office-K voorzag de Abarth van een wrap waardoor die helemaal van chrome lijkt te zijn. De racestrepen in de kleuren van de Italiaanse vlag moeten alsnog zijn herkomst tonen. Onder de kap schuilt nog steeds de 180 pk sterke 1.4 viercilinder. Ook de velgen en aanpassingen aan het interieur bleven ongewijzigd.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 21:39
afbeelding van Techno Patat

Kheb deze staan bekijken op het salon! Was geschift duur! Ik weet nog dat ik voor de grap stappen zette om te kijken hoelang hij was! En ik kwam tot de schokkende conclusie dat hij 17.000 euro PER meter kostte :p!

Techno Patat 15:30
afbeelding van Techno Patat

Helaas over de abarth :p! Ik en m'n maat maakten er een spelletje van om de auto te vinden die het meeste kostte per meter dat hij lang was (je moet iets doen hé om met belachelijk hoge prijzen te lachen) :p! En deze heeft net niet gewonnen

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws