Fluo-oranje Alfa Romeo 8C pronkt in Italië - fout of stout?

Toch twee keer knipperen toen ik deze foto te zien kreeg. In Noord-Italië werd niet alleen de knappe combo gespot van niet minder dan 4 Alfa Romeo 8C's, er is er ook gewoon een bij in knal-oranje. For the record neem ik er nog even de cijfers bij. Onder de kap schuilt een 4.7 V8 met 450 pk en 470 Nm koppel. De sprint naar 100 doet hij in 4,6 seconden. De coupé weegt 1.500 kilogram. Topsnelheid bedraagt 295 km/u. Nu de hamvraag. Als we 'stout' interpreteren als een gedurfde maar geslaagde paintjob, in welke categorie klasseren we deze supercar dan? Fout of stout?

Update: De oranje 8C zou van van Alfa Romeo's mediaplanner zijn en zou al een tijdje met de wagen rondrijden, of hij werd er toch in afgezet. Toen onze tipgever Jeroen de wagen zag was die wel zonder de vlag op het dak, wat maakt dat die laatste allicht een wrap is.

fluo oranje Alfa Romeo 8C

via trcoff

Reacties: 5 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:29
afbeelding van Techno Patat

Stout! Op een 8c kan je veel verkeerds doen, maar vanaf dat de motor start is dat goed gemaakt! En het lijkt me eerder een wrap (gezien de sticker op het dak) voor een of ander event ofso misschien?

Ponrow 19:30
afbeelding van Ponrow

hopelijk een wrap, zodat het er snel afkan

Nathan 19:35
afbeelding van Nathan

Waarschijnlijk wel een wrap, is het <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/The_General_Lee">General Lee oranje</a> met de <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/File:Battle_flag_of_the_US_Confederacy.svg"... Flag</a> op. Althans, ik hóóp toch dat het een wrap is!

Mesoerrie 20:27
afbeelding van Mesoerrie

Doe mij toch maar zo'n rode

Quin 07:39
afbeelding van Quin

Gelukkig maar dat het een wrap is, wat een zonde zou dat geweest zijn :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws