Madness: 1967 LS7 Camaro "Vengeance"

Een vrijdagse sessie hersendood rondsurfen op het internet bracht me per toeval op een pagina van Southrnfresh. Met de veelbelovende titel Vengeance Camaro scrollde ik naar beneden en bij het aanschouwen van de eerste foto kreeg ik iets wat Jeremy Clarkson zou beschrijven als een crisis. De Vengeance '67 LS7 Camaro gebouwd in opdracht van Amir (MR. TOTEM), een graffiti artiest uit Atlanta, is geen showcar, maar een battleship.

In samenwerking met Garage Zero heeft Amir deze Camaro omgetoverd tot een spartaans monster. Met een longinhoud van 7 liter is de 427 LS7 small-block de geknipte motor voor dit beest. Amir wou liever utilitairisme en rauwe kracht dan verfijning en show, waardoor ook de keuze voor gewone spraypaint in plaats van een speciale verf. "“Fuck  your show paint job, spray paint paid for this car”

Ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken, hier kan je het volledige verslag van de Camaro build lezen, inclusief prachtbeelden van Jonathan Davis. De foto's kan je trouwens als wallpaper downloaden op zijn Flickr (max 1280*800).[

Vengeance Camaro

]2

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Nathan 22:23
afbeelding van Nathan

Update: Filmpje!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws