Need for Speed film komt er in 2014

De kogel is door de kerk, er komt een Need For Speed film. De reeks die dit jaar 18 jaar oud is (ja, 1994 is 18 jaar geleden) krijgt een verfilming die in 2014 in de zalen te zien moet zijn, zo bevestigden ze bij EA & de DreamWorks studio. Het screenplay zal geschreven worden door de gebroeders George (She's Out Of My League) & John Gatin (Real Steel). Scott Waugh (Act of Valor) zal op de regisseursstoel plaatsnemen.

"The film adaptation will be a fast-paced, high-octane film rooted in the tradition of the great car culture films of the 70s while being extremely faithful to the spirit of the video game franchise."

De film zal niet gebaseerd zijn op één specifiek NFS spel, maar hij zal zich wel trouw houden aan de Need For Speed wereld: (waarschijnlijk) een man die moet ontsnappen aan de snelle arm der wet met behulp van onbetaalbare sportwagens. We zijn benieuwd of er iets degelijks van komt, en of het koning Fast & Furious van de troon kan stoten.

EA

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Yvesw 12:27
afbeelding van Yvesw

U bedoelt: "De met NOS-geïnjecteerde Murcielago is door de kerk" ;-)
Toch een film die ik links laat liggen. Autofilms laat ik eigenlijk meestal links liggen... Behalve "rubber"! Een must see :-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws