Nederlandse vrouw tankt voor 12 euro lucht bij pompstation

Nederlandse vrouw tankt voor 12 euro lucht bij pompstation

Heb jij je ooit al afgevraagd wat er gebeurt als de opslagtank van het benzinestation leeg is maar je tank nog niet volledig gevuld? De Nederlandse Rosalie Polder (27) kan het je vertellen.

Bij een BP-tankstation in Rotterdam was zij namelijk haar benzinetank aan het volgooien toen de voorraad uitgeput bleek. Net voor ze ging werken ging ze nog even tanken maar de teller liep tergend langzaam, waardoor ze het na 12 euro voor bekeken hield en de pomp terugplaatste. Toen ze haar contact weer opzette, bleek de meter nog steeds op hetzelfde niveau te staan. De vrouw kreeg niets dan wat lucht met benzinegeur voor haar 12 euro.

Volgens BP is het niet de enige klacht en was de oorzaak te zoeken bij de drukte omwille van de op punt staande btw-verhoging. "Aan het eind van de avond is het station drooggevallen," klinkt het bij BP. Toch zou de vrouw wel degelijk getankt hebben, al zou de druk van de tank af geweest zijn, waardoor de benzine binnendruppelde in plaats van te stromen. Toch zal de vrouw haar geld terug krijgen, volgens BP.

Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie