Qoros heeft toch nog enkele rare kronkels

Qoros

Wij bij Autofans zijn extreem benieuwd naar de toekomst van Qoros. Hoewel de wagens een zeer Europese Look & Feel hebben, zijn er toch nog enkele gekke Chinese hoekjes aan. Zo is de kofferklep open krijgen moeilijker dan je denkt.

De jongens van het Tsjechische Autoforum hadden het duidelijk moeilijk met de kofferklep. Daarom gingen ze op onderzoek uit en kwamen tot een opvallende vaststelling. Want de kofferklep openen via een zichtbaar knopje is dan ook zooooh Europees.

Toegegeven, wij hebben ook ongeveer elke millimeter van de koffer betast om hem open te krijgen. Hoe de koffer dan wel opengaat? Kijken maar:

Laten we hopen dat dit nog een tijdelijke oplossing is die nog aangepast wordt. Anders gaan er veel klachtentelefoontjes van klanten naar de Qoros-dealers gaan.

Ondertussen was de PR van Qoros zo vriendelijk om het te verduidelijken:
"De auto op de show was voorzien van een knop in de wielkuip om het openen van de kofferruimte voor de Qoros-medewerkers te vergemakkelijken.
Bij de productieversie zal de klep op afstand te openen zijn via een knopje op de sleutel. Tevens is er in het interieur een knopje te vinden waarmee de klep ontgrendeld kan worden."

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Qoros Benelux 11:13
afbeelding van Qoros Benelux

De auto op de show was voorzien van een knop in de wielkuip om het openen van de kofferruimte voor de Qoros-medewerkers te vergemakkelijken. Zo hoefde niet steeds naar de sleutel/afstandsbediening gezocht te worden. Bij de productieversie zal de klep op afstand te openen zijn via een knopje op de sleutel. Tevens is er in het interieur een knopje te vinden waarmee de klep ontgrendeld kan worden.

Sven 12:14
afbeelding van Sven

Bedankt voor de verduidelijking!

Techno Patat 13:12
afbeelding van Techno Patat

Net zoals bij m'n alfa dus! Enekl via de sleutel of afstandsbediening. Bij de latere modellen was er een drukknop in het logo geplaatst :-)!

Yvesw 20:40
afbeelding van Yvesw

@Kevin300: Wij hebben er ééntje van op het salon (het was op de koppen lopen). Iets meer foto's vind je hier, maar shhht ;-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws