Glow in the dark wrap nieuwe rage?

Hot Wheels Camaro

Wie kent ze niet, die kleine Hot Wheels die licht geven in het donker. Het merk besloot een stapje verder te gaan en een echte Chevrolet Camaro te wrappen in een lichtgevend laagje.

Via een heel ingewikkeld proces kwam Hot Wheels tot een vinyl die reflecterende eigenschappen heeft. In gewone mensentaal komt het er op neer dat je nu ook Glow in the dark wagens op straat kan tegenkomen. Het effect lijkt eerder minimaal, maar misschien - met de nodige evolutie - wordt het ooit nog wel een rage.

Wij op de redactie vinden het alleszins stiekem best wel cool.

Vanaf 14:40 zie je het in overdreven modus:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Cliff Haerden 10:23
afbeelding van Cliff Haerden

Kwa revolutie valt dat heel erg goed mee hoor. Ik heb een jaar of 3 geleden in Engeland een wagen gezien op een meeting waarbij men de velgen had gespoten in een verf die licht gaf zoals de aanduiding in een horloge/wekker of bv van die maria beeldjes die vroeger op menig nachttafeltje stonden. Dat spul heeft trouwens nog leuke bijwerkingen. Bij warmte licht het ook op. Dus als je de remmen goed warm reed kreeg je ook oplichtende velgen ;)

Wil je zelf aan de slag? Bij de Hema of all places verkopen ze potjes van 250 ml Glow in the Dark verf die op metalen kan toegepast worden ;) kost iets van een 12 euro en goed voor 3 vierkante meter. Goed ontvetten en paar lagen vernis over spuiten ...

Wrapstore 18:41
afbeelding van Wrapstore

edit: voor reclame kan je ons contacteren via ons contactformulier: http://https://autofans.be/contact

Vincent Rondwijk 16:29
afbeelding van Vincent Rondwijk

Wat ziet deze glow in the dark wrap er gaaf uit zeg. Ik ben wel benieuwd of dit er in normaal daglicht ook goed uitziet. Zo steel je in ieder geval wel de show op de weg! https://www.scholtenreclame.nl/carwrapping.html

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws