Uit-tip: 50 jaar Lamborghini in Autoworld

Uit-tip: 50 jaar Lamborghini in Autoworld

Natuurlijk weet je al wat je in de zomervakantie gaat doen. Maar mocht je nog een gaatje hebben, dan kan je altijd naar Autoworld in Brussel. Daar loopt vanaf morgen de tentoonstelling '50 jaar Lamborghini'.

Want de Porsche 911 is niet de enige die zijn 50e verjaardag viert. Ook in Sant'Agata Bolognese zijn ze in feeststemming. Een rondrit was dan wel voorbehouden voor de Italianen, wie in België een beetje wil meevieren gaat naar de bolides in het Brusselse automuseum kijken. Naast de Blue Boulevard, de vernieuwde tentoonstellingsruimte, staan een reeks Lamborghini's opgesteld die je doorheen de 50-jarige geschiedenis loodsen.

Een 350 GT, of liever een Countach, Espada of Urraco? Ook de Gallardo is er, de nieuwste Aventador en zelfs het buitenbeentje LM 002 ontbreekt niet. De tentoonstelling wordt vervolledigd met een fotoreeks van fotograaf Johan Vandenberghe, die de automobiel nét dat ietsje anders in beeld brengt.

De tentoonstelling loopt van 7 juni tot 1 september 2013. Autoworld is alle dagen open van 10 tot 18u, eenticketje kost 9 euro (5 euro voor kinderen 6-13j, kinderen onder 6j mogen gratis binnen).

Uit-tip: 50 jaar Lamborghini in Autoworld

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws