Belg bouwt eigen Tesla garage

Belg bouwt eigen Tesla garage

Er zijn fans van wagens, dan zijn er de Autofans en dan is er Frank uit Waasmunster. Hij is zo ongeduldig op de komst van zijn Model S, dat hij in zijn garage al een mooi plekje heeft gemaakt om de Tesla te stallen.

Frank is één van de Belgen die het op zich heeft genomen om de aarde een stukje groener te maken. Zijn garage gaat echter een stuk roder door het leven sinds kort. Hij besloot om van zijn garage een ware Tesla garage te maken. Want een uitzonderlijke wagen verdient een uitzonderlijke plaats.

Anderhalve maand heeft hij gewerkt aan zijn droomgarage voor zijn droomkar. Merk de achterste muur op met het Tesla logo dat de Tesla Store in Brussel bijna op een 2dehandswinkel laat lijken. Op de grond gaat de huisstijl verder met rode tegels waarbij sommigen het Tesla logo opgeplakt krijgen. De vuilbak, werkbank en zelfs het deksel van de garagemotor zijn - u raadt het al - rood.

Belg bouwt eigen Tesla garage

Hierbij stoppen de werken echter nog niet. Frank is druk in de weer met het maken van een kabelhouder in de vorm van het Tesla logo. De stroom zelf komt van een setje zonnepanelen. Had elke wagen maar een eigenaar met zoveel passie.

Aandacht van Tesla

"Twee jaar geleden werd ik gebeten door de Tesla microbe na de nieuwe regeling van Di Rupo," aldus Frank, "Het was de eerste elektrische wagen die er niet uitzag als een invalidenwagen."

Belg bouwt eigen Tesla garage

Op 2 september hoopt hij zijn Tesla in ontvangst te nemen voor zijn 50ste verjaardag. "Al zit dat er waarschijnlijk niet in. De laatste berichten spreken nu over eind oktober, begin november," zegt Frank.

Via zijn kinderkamer hoopt hij toch de aandacht te trekken van Tesla zodat hij niet in het midden van de winter zijn wagen moet ontvangen. En voor de liefhebbers, Frank bestelde een multi-coat red 60 kWh versie met een zwart interieur, rood dak, tech pack en 19" velgen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Carlos 23:37
afbeelding van Carlos

één woord: wow

Yannick 00:09
afbeelding van Yannick

zalig! ik ben eigenlijk benieuwd naar andere mensen zoals hem. Als je zo van die dreamgarages ziet op de forums als L4P dan begin ik spontaan te kwijlen

Wim 08:35
afbeelding van Wim

dat is nog eens een fan

Loek 08:42
afbeelding van Loek

Zeer mooi gedaan Frank!

dpn 22:35
afbeelding van dpn

Welke mtb staat daar? (zonder Gruber neem ik aan ...)

Philip De Backer 16:24
afbeelding van Philip De Backer

Hey Frank,

prachtige garage!!

als ik het goed heb rij je nu al enkele maanden met je Tesla.
Hoe zijn de ervaringen? Ik denk er ook sterk aan om over te stappen naar Tesla. Ik rij momenteel Hybrid Lexus 450.

grt.

Philip

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws