Velgen maken de wagen: kleur-editie

Rims-Color

Buiten de maat en het ontwerp van een velg is ook de kleur ongelooflijk belangrijk om de look van je wagen af te maken. En de kleur van je velg, blijkt meer dan ooit de manier om blikken te vangen.

Zo'n zes à zeven jaar geleden - jep, zo lang alweer - was het ongelooflijk cool om een witte wagen te hebben met zwarte velgen. Anno 2013 is die look echter zo ingeburgerd, tot op je Opel Corsa, dat het niet meteen meer zorgt voor draaiende hoofden. Het lijkt er meer en meer op dat eigenaars zich afzetten van donkere kleurtjes die het design van de velg teniet doen en openlijk kiezen voor overdreven felle kleurtjes. Wij verzamelen enkele van de "officiële" tuningsprojecten van dit jaar:

McLaren 12C ADV.1

Rims-Color

De witte kleur op de wagen blijft, de zwarte velgen worden ingeruild voor een setje knalrode velgen.

Porsche 911 GMG

Rims-Color

Bovenstaande look is blijkbaar populair. Ook op je 911 kan je een setje rode velgen bestellen dankzij GMG.

Audi R8 Felgen Outlet

Rims-Color

Oké, dit is de laatste, we beloven het. Geen witte wagen ditmaal, wel een grijze -hey, it's an Audi - met een waanzinnig setje velgen. Ubercool of kitsch, u beslist.

BMW 1M Leib Engineering

Rims-Color

Niet enkel Audi's zijn grijs. Deze matgrijze 1M krijgt babyblauwe wielen. Een combinatie waarmee je zeker opvalt. Bonuspunten voor de Bilstein-sticker in de achtervelg.

Lamborghini Diablo Office K

Rims-Color

Dat het niet altijd nieuwe wagens moeten zijn bewijst deze Diablo Super Veloce. De velgen krijgen een subtiel tintje van de lakkleur mee.

Jaguar F-type Vossen Wheels

Rims-Color

Grijze velgen zijn toch ook maar grijze velgen. Daarom lakt Vossen Wheels de velgen op deze F-type grijs terwijl de binnenkant donker blijft. zo val je toch nog lekker op.

Audi S4 K3 Projekt

Rims-Color

Een subtiele sleeper net iets minder subtiel maken. Dat doet K3 Projekt met deze S4. Of je moet naast de felgele velgen kunnen zien natuurlijk...

Nissan GT-R Strasse Forged

Rims-Color

Een unieke trend. je wagen camoufleren zodat hij niet opvalt maar dan wel kiezen voor feloranje velgen. Hiermee moet je ook niet aankomen bij het leger.

Bentley Continental GT

Rims-Color

Dankzij de smaak van de gemiddelde voetballer zijn we al wat gewoon op een Continental GT. Velgen in de kleur van de lak kan je zelfs bijna subtiel noemen.

Wat zien jullie het liefst onder een wagen steken? Velgen met een exotisch kleurtje, of toch maar liever simpele grijskleurige exemplaren?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yeelen 13:59
afbeelding van Yeelen

Eerlijk gezegd vind ik al deze velgen lelijk op de wagens, de GT-R is dan nog het best. Ik heb liefst gewoon zilveren of anthracieten velgen, en een mooi kleurtje op de carosserie en in het interieur.

Speedy_430 18:05
afbeelding van Speedy_430

Wil niet moeilijk doen maar bij de 1M is het een Bilstein sticker en geen Eibach :-)

**EDIT: Aangepast en mezelf drie weken op non-actief gezet. ;-) **

Techno Patat 10:38
afbeelding van Techno Patat

Die Diablo vind ik nog wel iets hebben, maar mist die niet een achterbumper?

En dat wat Vossen doet met de F-type heb ik gedaan op m'n Volvo! Lekker 2-tone velgen (en op alle AMG's ook trouwens), een donkere binnenkant met een een gelakte buitenkant! Ik vind het op een donkere auto heel knap staan.

Maar ik blijf het meest fan van een tint verschil! Zoals ik gedaan heb op de mijne (mat grijze velgen op een zwarte auto), of zoals Nissan doet op hun GTR Blackline (of hoe noemde die versie?): Donkergrijze auto met zwarte velgen. Zo net een tint verschil dat ze toch niet met de carrosserie verdwijnen maar ze moeten niet echt opvallen ook!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws