5 hoogtepunten van Yves

yw

Autofans bestaat 5 jaar, tijd voor een terugblik. Yves, onze laatste aanwinst, stelt zijn 5 hoogtepunten voor.

1: Columns

Hoewel ik pas sinds eind vorig jaar deel uitmaak van de redactie schreef ik al sinds 2011 columns voor Autofans. Ik blijf Autofans dan ook nog steeds dankbaar dat ze me destijds een kanaal hebben gegeven om mijn ergernissen in de autowereld te kunnen uitschrijven.

sheldon

2: Vrijdag Fandag

Mijn eerste geesteskind bij AF. Een geweldig fijne manier om unieke wagens te leren kennen in België (en Nederland) en lezers aan het woord te laten. Binnenkort starten we trouwens met seizoen twee van Vrijdag Fandag. Opnieuw een reeks met een hoop lekkers.

Clio-R.S.-Fiesta-ST-Ibiza-Cupra

3: Clio R.S. vs Seat Ibiza Cupra vs Ford Fiesta

De - tot op dit moment - triotest van het jaar. Hoewel de wagens leuk speelgoed waren was het vooral de sfeer die me bijblijft om met de voltallige redactie een dag rond te scheuren met deze leuke gebakjes. Op zo'n momenten besef je dat het weinigen gegeven is om zoveel plezier te halen uit hun hard werk - nuja, hard werk.

4: Belgacom

Grotendeels achter de schermen maar toch belangrijk, sinds kort is Belgacom het regiebureau geworden van Autofans. Een teken dat vijf jaar noeste arbeid - in mijn geval +/- 3 jaar - toch zijn effect heeft. Een meer dan fijne bevestiging dat we goed bezig zijn en een kans om terug volop te evolueren naar de community toe.

5: De community

Al hebben we Belgacom niet nodig om aan te tonen dat we goed bezig zijn. De lezers en vaste reageerders - waar ik jaren deel van heb uitgemaakt - hebben Autofans altijd blijven steunen en voorzien van doldwaze reacties. Gaandeweg zijn er enkele gesneuveld, maar Autofans kan rekenen op een solide basis van reageerders. Die solide basis kan ik enkel maar bedanken. In de toekomst gaan we proberen om jullie dan ook de meest ultieme Nederlandstalige autonieuwssurfervaring aan te bieden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws