5 keer een aparte uitvaart met deze wagens

Allerheiligen en Allerzielen zijn dan misschien feestdagen die niet dadelijk het feestbeest in ons losmaken, we hebben ze toch mooi gehad. En face it, ooit komen we allemaal te gaan. Daarom kan je maar beter even kijken op welke manier jij naar je laatste rustplaats gebracht wil worden. Wij selecteerden vijf aparte lijkwagens.

Natuurlijk kan je kiezen voor de eenvoudige Cadillac, of de enorme witte Chevrolet en een enkeling kiest nog voor paard-en-kar, al is dat eerder uitzondering. Met e crematies zijn gigantische lijkwagens trouwens overbodig aan het worden. We graafden zelf even het internet af en dat zoeken leverde ons dit lijstje op.

5. De Toyota Prius

Goed, in stijl mag je bij deze al schrappen, je buren op het kerkhof zullen je dankbaar zijn voor de rust wanneer de wagen volledig elektrisch het kerkhof komt opgereden. Hij wordt geleverd door een Japanse ombouwer en zou hetzelfde verbruik als de gewone Prius aan de dag leggen.

4. De kitsch-Mercedes

Nog eentje uit Japan maar dan met Duitse roots is deze Mercedes. Het lijkt erop dat de overledene zijn halve tempel meeneemt naar zijn begraafplaats, als je deze gouden opbouw ziet. Hoe zou een hedendaagse Europese variant er uit zien?

3. Pink tot in de kist

Deze Jaguar begon zijn taak als een burgerlijke zwarte lijkwagen maar het lijkt erop dat iemand het ok vond om hem een roze kleurtje te geven. Om postuum uit de kast te komen misschien?

2. British upperclass

Ook weer een Jaguar - ze doen het goed bij de doden - maar een ietsjes andere vorm. Deze XK8 lijkwagen werd door één of andere Britse beroemdheid gekocht om te gebruiken in het dagelijks leven. Vreemd? Misschien, al zijn er in Amerika wel heelder gemeenschappen die lijkwagens ombouwen naar agressieve voertuigen.

1. De duurste

Zonder meer de duurste in deze categorie is deze ombouw op basis van een Rolls Royce. Als je deze te statig vind, dan hebben ze bij Hearse ook nog een Maserati-opbouw in de aanbieding.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws