Koop een appartement, krijg er een Aventador bij

Damac Properties, een projectontwikkelaar in Dubai heeft een opmerkelijke campagne om hun appartementen verkocht te krijgen. Wie tussen 2 januari en 2 februari intekent voor een penthouse, krijgt een Aventador Roadster cadeau.

Geen nood, als je je geen penthouse kan veroorloven, kan je nog altijd voor een ander type appartement-met-auto kiezen. Zo kan je opteren voor eentje waarbij je een BMW 6-reeks of een MINI Cooper krijgt. Wij hopen alvast niet dat het gaat om de exemplaren waarmee op hun website geadverteerd wordt, ze zijn daar nogal weg van appelblauw-zeegroene tinten.

Damac Property is één van de bedrijven die het zwaarst getroffen werden - what's in a name - toen de woningmarkt in Dubai instortte in 2009. Sinds 2013 zijn ze echter terug. Ze verkochten reeds een kleine 9.000 woon-elementen in de hele Arabische regio en hebben er nog 23.700 op de planning staan.

Helemaal gek van dit showbizz-achtige idee? Kijk dan ook even naar deze reclamespot die wat weg heeft van een filmtrailer, inclusief voice of God.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws