Politieagente ziet niet dat stuur rechts zit in auto

Politieagente ziet niet dat stuur rechts zit in auto

In Edegem heeft een bestuurder vorige nacht enorm veel geluk gehad bij een alcoholcontrole. De man en zijn vrouw botsten na een etentje op een alcoholcontrole en hoewel de man achter het stuur zat, liet de agente zijn vrouw blazen.

Want het stuur van de wagen zat rechts, omdat de man de auto van een Zuid-Afrikaan overkocht. Dat drong niet door tot de agente van dienst die de vrouw, die als passagier meereed vroeg of ze iets gedronken had. "Alleen een muntthee," antwoordde die naar waarheid, terwijl de bestuurder zelf zich in de ogen wreef om te zien of dit geen droom was. Dat was het niet, de agente duwde het blaastoestel in handen van de passagier en liet haar blazen.

"goed zo"

Daarop blies de vrouw negatief. "S van Safe. Goed zo," was de reactie van de agente. Daarop kreeg de vrouw nog een BOB sleutelhanger van de agente. De man zelf vertelde nadien aan de media dat hij eerder die avond twee Duvels en een pintje had gedronken.

De politie bevestigt intussen de alcoholcontrole en gelooft het verhaal, aangezien de agenten altijd links staan opgesteld. "Die man heeft de grap van zijn leven meegemaakt. Hij heeft geluk gehad, maar laten we hopen dat hij niet meer achter het stuur kruipt als hij gedronken heeft."

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws