Top Gear is weer terug vanaf vanavond [S21E1, BBC2, 21u]

topgear-teaser-s21e01

Vanavond is het weer tijd om rustig achterover te leunen en het weekend af te sluiten met een aflevering Top Gear om 21u (Belgische tijd). Geen tijd? Geen nood, BBC zendt 'm morgen ook nog eens uit, zij het een uurtje vroeger.

Vandaag proberen de drie heren te bewijzen dat de kwajongens in hen nog steeds levendig zijn. Daarom willen ze aantonen dat de coole auto's van vroeger beter zijn dan de huidige hot hatches. Jeremy neemt de VW Golf GTI voor zijn rekening, James krijgt de Ford Fiesta XR2i en Richard neemt de Vauxhall Nova SRI (bij ons bekend als de Opel Corsa GSI) onder de loep. Als Star in a Reasonably Priced Car trommelen ze Hugh Bonneville, bekend van 'Downtown Abbey', op.

topgear-teaser-s21e01

In de aflevering van volgende week komt Jeremy Clarkson overigens naar België voor een test met de McLaren P1 op Spa-Francorchamps.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 09:32
afbeelding van Techno Patat

Voor mij zowat het seizoen van de laatste kans. De vorige 2 seizoenen vond ik echt niet goed. Op enkele stukken na dan... Als ze dit weer even opgeblazen, scripted, fake en cliché maken als de vorige 2 ga ik afhaken en bekijk ik de beste stukjes wel op youtube!

Quin 13:38
afbeelding van Quin

Het is al lang geen car show niet meer, spijtig genoeg, maar ik blijf er wel naar uitkijken. Perfect entertainment voor een zondagavond (al kan ik het wel niet zien, maar het staat opgenomen, thx voor de herinnering :)).

Wim 15:08
afbeelding van Wim

yep, en het is altijd uitkijken naar de Belgenmoppen :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws