Kia verbouwt Optima voor nieuwe Robocop-film

robocop-2014-futuristic-family-cars

Mocht je het nog niet weten, sinds kort draait de remake van Robocop (1987) in de zalen. En hoewel de hoofdrolspeler zich verplaatst op een motorfiets zijn er heel wat wagens die in de film rondrijden. Dat de film zich in de toekomst afspeelt, zorgt voor wat extra creatieve inbreng.

En dat ze wat creatiever moeten zijn met het vormgeven van de auto's die rondrijden in de film is mooi meegenomen, want dan kunnen ze camoufleren om welke wagens het precies gaat. Het wordt dan ook amper aangegeven dat de Kia Optima rondrijdt in de film, zij het zwaar gemodifieerd. Zo zien we een volledig dichtgewerkte voorzijde, tot zelfs een deel van de koplampen toe. Ook de wielen krijgen een dichtgewerkt wieldeksel - al krijgt de Optima zelf dat ook in een iets andere vorm- en achteraan is er zelfs een afdekking voor het wiel, om het allemaal wat futuristischer te laten ogen. De Toyota Venza ondergaat dezelfde behandeling, al is dat model niet zo bekend bij ons.

robocop-2014-futuristic-family-cars

Wagens die wel herkenbaar zijn, zijn de Dodge Caliber en Ford Taurus. Het gaat bij beiden om politiewagens. Rep je voorlopig nog niet naar de dichtstbijzijnde bioscoop, want de kans bestaat dat de film bij ons niet in de zalen verschijnt. Voorlopig is er alvast nog geen Belgische release-datum.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws