Banshee uit GTA V ook te koop in real life

200-dodge-viper-gta-v-bravado-banshee-01_0

Vorig jaar maakte Rockstar samen met het bekende West Coast Customs de Bravado Banshee uit de populaire Grand Theft Auto reeks na die prompt werd gewonnen door een alleenstaande moeder met twee kinderen. Nu verkoopt zij hem terug, dus als je de wagen niet alleen in je virtuele garage wilt hebben staan is dit je kans.

De Banshee is al een van de langst lopende wagens in de GTA reeks, hij dateert immers al terug van het baanbrekende GTA III in 2001. Vorig jaar maakte ontwikkelaar Rockstar er samen met West Coast Customs zelfs een real-life versie van ter promotie van GTA V die dan werd weggeven met een wedstrijd door de Amerikaanse keten Gamestop. De wagen ging toen naar een alleenstaande moeder van twee kinderen uit North Carolina die hem nu terug op eBay zet.

Onder de aangepaste panelen zit eigenlijk een Dodge SRT-10 Viper met een gigantische 8,4 liter V10 met maar liefst 650 paarden onder de motorkap. De wagen werd zowel vanbinnen als vanbuiten aangepast met een nieuwe bodykit, een nieuw geluidssysteem en een blauwe lak met een ice-white racing stripe. En eerlijk gezegd, wij hebben nog nooit een lelijkere Viper gezien.

De vrouw vraagt maar liefst 170.000 staalharde Amerikaanse dollars voor de wagen die er standaard $ 50.000 kost. Wij wensen haar alvast veel succes met de zoektocht. Zelf geïnteresseerd? De veiling en alle foto's kan je hier terugvinden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 15:29
afbeelding van Yvesw

Ik snap het wel. 640 pk, handbak en een alleenstaande moeder gaan meestal niet goed samen. Beter dat geld geven aan de opleiding/ studies van je kinderen.

Techno Patat 16:01
afbeelding van Techno Patat

Dit viel wel te verwachten dat het bijna instant Ebay ging worden :p!

Cool ding, vooral heel leuk dat ze het gemaakt hebben! Ze konden ook een goedkope 190E genomen hebben en er een Sentinel van maken :)! Maar dan liever een viper verbouwen! Al is 170k een beetje veel voor een auto uit een spel niet? Mensen die spelletjes spelen heb meestal niet 170K op overschot. Mensen die dat wel hebben spelen met de echte auto's en niet met de spelletjes :D!

Yvesw 16:03
afbeelding van Yvesw

Ik had toch liever die Sentinel gezien dan :-)

Techno Patat 19:41
afbeelding van Techno Patat

Loop 5 minuten door de ,euhm, leukere wijk (edit:kuddo's aan Yves voor het netjes opmerken van de betere typfout!) van Antwerpen en je ziet er 5! Ik garandeer het je :D!

Yvesw 16:18
afbeelding van Yvesw

Hmmm, Antwerpse wijn... Kwijl Kwijl :-p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws