Wat is er aan de hand met deze Peugeot 206?

peugeot206-weird_02_0

Het lijkt wel of deze Peugeot 206 is gevandaliseerd. Dat, of de eigenaar heeft echt wel een slechte smaak op tuningvlak.

De foto's doemden enkele minuten geleden het internet op. Meer informatie dan de plaatjes hebben we echter niet. Al zorgen de beelden voor meer dan genoeg stof tot nadenken.

De Peugeot 206 lijkt wel te zijn beklad door een vijfjarige. Zo zien we - met de beste wil van de wereld - vlammen op de flanken, een setje bruine 'go-fast' strepen op de motorkap, een zwarte kofferklep en dito dak. Op papier al foute aanpassingen, maar als het dan ook nog eens gedaan werd met een spuitbus verf door een halfblinde man, dan krijg je dit resultaat.

Al stopt het gekke daar niet. De wagen krijg ook enkele woorden opgeplakt. 'Car' & 'Tuning' zijn daarbij niet zo uitzonderlijk op wagens van deze klasse. Zelfs de V6-badge op de motorkap is nog best amusant en '2013' kan doelen op het jaar waarop deze creatie is ontstaan. Echter... 'Autisme'? Dat woord staat tweemaal op de wagen. Waarom? Wat is dit? Weet iemand van jullie meer over deze wagen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Vish 21:55
afbeelding van Vish

Deze wagen is een doe-het-zelf projectje van iemand met autisme? Die mensen hebben immers problemen met te weten wat sociaal totaal "not done" is, of soms geassocieerd wordt met goeie smaak.

Dat de internauten en reaguurders der Nederlanden hier keihard mee gaan lachen, vind ik alvast niet fijn. Het resultaat is helemaal knotsgek en op niveau kleuterklas, maar het kan zijn van een laagintelligent (of niet ) iemand met autisme die veel zin had in een hobbyproject (zonder begeleiding dan).

Hopelijk wordt dit opgemerkt en wilt iemand iets organiseren dat die persoon professionele hulp krijgt als promotiestunt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws