Antwerpen heeft er 3000 m² aan oldtimers bij

club121-goldentimers-dekoloniaal

Amerikaanse oldtimers welteverstaan. Na meubelen en kunstvoorwerpen kan je nu ook in handelszaak De Koloniaal van Rudy Van Nuffelen terecht voor heerlijke klassiekers.

Handelszaak De Koloniaal op de Noorderlaan in Antwerpen zal bij sommigen een belletje doen rinkelen. Na jarenlang meubels en kunstvoorwerpen te verkopen is eigenaar Rudy Van Nuffelen toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Eentje waarin klassiekers en youngtimers centraal staan. Voor de voorstelling van zijn nieuw concept, Club121, stelde Rudy alvast 40 wagens tentoon. Een bont allegaartje van Musclecars, prestigieuze sleeën en heerlijke pick-ups. Allemaal good stuff van over het water.

Rudy heeft namelijk jarenlang in Amerika gewoond waar hij zijn liefde voor de plaatselijke wagens versterkte. Hij importeert de wagens dan ook uit Californië. Slim, want door het goede weer daar is de kans op roestvorming zeer klein. Ben je dus op zoek naar een Mustang, Bentley, Rolls Royce of rasechte Amerikaanse pick-up, dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website. Een bezoekje brengen is namelijk op afspraak.

club121-goldentimers-dekoloniaal

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws