Video op Vrijdag: Mighty Car Mods aan de Nos [Video]

mcm-nos-2014

I need NOS Harry, and I need it by tonight. Het is misschien wel één van de meest befaamde zinnen uit de The Fast and the Furious-franchise. De jongens van Mighty Car Mods, die besluiten ook om NOS te installeren op hun Honda S200.

De kans is groot dat je vandaag geen werkendag hebt. Hopelijk kan je dan ook genieten van een luilekker dagje in de zetel. Want zo'n kerstdagen kunnen slopend zijn. Om verscheidene redenen. Valt er echter niets deftig te zien op televisie en ben je doorheen je opgenomen afleveringen van Wheeler Dealers gevaren, dan hebben wij nog wat heerlijk videospul voor jullie in petto.

Nu ja, onze Australische helden van Mighty Car Mods hebben dat videospul eigenlijk in petto. In hun eeuwige tuningsstrijd tussen een Mazda MX-5 met turbo en een sterkere Honda S2000, gaan ze die laatste nu uitrusten met NOS. Je weet wel, dat goedje dat in de Nederlandse tongval lachgas wordt genoemd en een stuk meer zuurstof bevat dan lucht. Pomp je dat in de motor, dan stijgt het vermogen aanzienlijk.

Kijk maar mee hoe het de jongens van MCM vergaat:

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws