Vraag: Gaan jullie kijken naar de Top Gear kerstspecial vanavond?

top-gear-specia-vraag

Top Gear, ooit de heilige graal voor autolievende tv-kijkers. We kunnen ons echter niet van de indruk ontdoen dat de sleet wat op de formule zit en jaar na jaar meer mensen afhaken. 'Te fake', 'een jaarlijkse herhaling van moppen' en 'altijd dezelfde opdrachten' zijn zowat de grootste kritiekpunten. Gaan jullie vanavond kijken?

Moest je het gemist hebben - hier dus -, vanavond zendt BBC2 het eerste deel van de Top Gear kerstspecial uit omstreeks 21:30. Daarin gaan de jongens op zoek naar de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld. Dat het een visueel spektakel zal zijn versterkt door gigantische budgetten staat nu al vast. Echter is het nog maar de vraag hoeveel het over de wagens zal gaan.

Het viel ons op dat we het niet echt meer warm krijgen voor Top Gear. Zelfs niet voor de kerstspecials. Daarom willen we wel eens weten of jullie datzelfde gevoel hebben:
Gaan jullie kijken naar de Top Gear kerstspecial?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Rebel 12:03
afbeelding van Rebel

Altijd hetzelfde recept, wie kijkt er nu naar een herhaling van een herhaling zoals een kerstspecial.

Vale_46 13:47
afbeelding van Vale_46

Natuurlijk ga ik kijken, mocht ik thuis zijn...
Er zit wat sleet op, maar dat is zoals Veronique De Cock. Ze is al wat jaartjes ouder, maar nog steeds is ze heel leuk om naar te kijken ;)

Stealth 16:40
afbeelding van Stealth

Het is entertainment over en met auto's, maar in de eerste plaats entertainment. Voor mij persoonlijk nog steeds leuk om te bekijken. Dat een formule evolueert na +20 seizoenen lijkt mij niet meer dan normaal. Pitstop tv of 5th Gear zijn voor mij maar zielige pogingen om iets deftig te maken.

JS 22:11
afbeelding van JS

Dat einde van het 2de deel, was dat echt?
Of een 'spectaculaire' ingeving om Top Gear interessanter te maken?

Yvesw 00:06
afbeelding van Yvesw

Je weet natuurlijk nooit met de mannen van TG, maar uit de eerdere berichtgeving was het daadwerkelijk niet gepland. Zie je ook wel wat aan het abrupte einde en beeldmateriaal...

Adriaan 00:10
afbeelding van Adriaan

Blijkbaar moet het er toch zo ruig aan toe gegaan zijn. Wat je wel niet kon zien in de aflevering is dat Jeremy, Richard en James zo vlug mogelijk naar de luchthaven van Ushuaia gebracht zijn, en dat het dus de crew was die bekogeld is geweest, en met als gevolg ook een crew lid was die met de porsche aan het rijden was.
Er moet blijkbaar wat opgehitst geweest zijn door lokale politiekers, die er wss eigen gewin wouden uithalen.

Rob 10:23
afbeelding van Rob

Ik vond het wel een geinige aflevering. Gewoon lekker boenderen door een prachtig landschap. De grappen lagen af toe wel erg voor de hand. Maar ik heb er smakelijk om kunnen lachen.

Ik heb me wel lopen verbazen over die Argentijnse fanatiekelingen. Had je de kans om je land, met al zijn pracht en praal, te tonen aan een gigantisch publiek, jaag je ze het land uit met stenen..... Bizar. Het had zulke goede reclame kunnen zijn als ze gewoon dat potje voetbal hadden gedaan. Flinke bbq er bij, kistje bier, en iedereen heeft gelijk zin om naar Argentinië te gaan. Nu zie ik een gefrustreerd zooitje lomperiken....

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws