Vraag: Welke wagen verdient een potentere versie?

mazda-6-mps-render

Bloedmooi om naar te kijken, maar daarom zijn ze niet altijd bloedsnel. Welke wagens verdienen volgens jullie een krachtigere versie, en waarom?

Als het van de Autofans af hing, dan had elke wagen ter wereld wel een potente versie. Niet omdat we er nood aan hebben, wel omdat de wereld zoveel leuker zou zijn. De realiteit is natuurlijk net iets anders. En dat je geen nood hebt aan een krachtige Opel Karl, dat begrijpen we helemaal. Echter zijn er andere wagens die wel een snelle topvariant verdienen. Denk maar aan de Mazda6 als MPS, de Ford Mondeo als ST of een Citroën Cactus Racing.

Welke wagen verdient volgens jullie een snellere variant? En wat moet er dan juist onder de kap liggen?

Render Mazda6 MPS door Theophilus Chin

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:12
afbeelding van Techno Patat

De Alfa 159 had eentje nodig, al was het maar als imagobouwer!

Techno Patat 18:33
afbeelding van Techno Patat

Geen lompe motor, maar wel eentje met een aangepast uiterlijk (die knappe snoet heeft zoveel meer mogelijkheden), een potentere V6 (want het chassis is echt heel goed en heeft veel meer mogelijkheden dan 250pk!) en wat coole frutsels!

Er waren plannen idd voor een GTA, met V8 dan. Maar dat ging wat over the top zijn denkek, al hoort dat met een gta natuurlijk ;-)!

De 1750 tbi is een prima motor, maar wordt pas echt leuk met een Guilletta QV turbo en 250pk! Indien niet ben je minstens evengoed af met een 2.0 jtdm (al dan nietgechipt naar 200pk) :-)! Of nog steeds gewoon een 2.4 met de DPF er uit en 250pk op 4x4 ;-)! Dan valt er heel veel uit te halen ze :p!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws