Render: Abarth 124 Spider

abarth-124-spider-render_2015_01

Volgens de laatste geruchten zal Fiat een Mazda MX-5 afgeleide in de showroom gaan zetten. De jongens bij Abarth, die wrijven waarschijnlijk nu al in hun handjes, want daardoor kan het huistuningsmerk van Fiat met een performantere variant afkomen. Wij maakten alvast een render.

De laatste dagen kwamen er een hoop renders voorbij van de Abarth Roadster. Met verschillende looks en verschillende namen. We vonden er echter nooit helemaal onze goesting in. Daarom dat we de beeldbewerker nog eens open zwierden om tot bovenstaand resultaat te komen.

Vooraan steelt de stevige voorbumper de show. Met elementen van de 695 Biposto iets te extreem voor het reguliere Fiat-model, maar de Abarth geraakt er mee weg. De koplampen zijn een knipoog naar die van de Fiat 500, maar zijn een stuk scherper uitgesneden. Het typerende Abarth-logo maakt het plaatje af. De flank krijgt een bredere zijschort en de rode Abarth-streep over het gehele oppervlak van de deur. Een sportief setje velgen verbergen opgewaardeerde remmen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 18:40
afbeelding van Wim

ook heel benieuwd naar :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws