Gele Bentley uit laatste Top Gear aflevering heeft nog maar de helft van zijn waarde

top-gear-seriously-damaged-the-yellow-bentley-gt-v8-s-in-australia_6

De laatste aflevering van Top gear was erg leuk om naar te kijken. 3 supercars in het bloedhete Australië, weinig asfalt en een hele hoop koeien. Maar grindwegen, warmte en stof laten ook hun sporen na en dus hebben we de Bentley teruggevonden in de werkplaats.

Bij Top Gear kunnen ze zich net dat tikkeltje meer permitteren op gebied van reportages maken en bijgevolg is dat dan ook af en toe te zien aan de staat van de auto's waarmee ze hebben gereden.

Tijdens de aflevering van afgelopen weekend konden we zien hoe de Outback in Australië werd getrotseerd in 3 super GT wagens die samen een prijskaartje van +/- € 350.000 hadden. En op het eerste zicht kwamen alle drie de wagens er nog vrij goed van af ondanks een massa stofzuigwerk aan de binnenkant.

Een zekere Bryn Davies heeft in een werkplaats in Australië de Gele Bentley van Richard Hammond teruggevonden waarbij geschat wordt dat de waarde ervan tot ongeveer de helft is gereduceerd, en een totale nieuwe laklaag nodig gaat zijn.

Op de foto's zien we ook hoe de volledige voorkant is gedemonteerd, wat het vermoedden op motorische problemen alleen maar doet verhogen. Diezelfde bron laat ook weten dat de conditie van de andere 2 (BMW M6 GC en Nissan GTR) op een even slecht niveau is na het spelen in het grind.

Klein detail: De man die deze foto's doorspeelde aan de pers is intussen ontslagen

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws