Advertorial: Het is zomer bij INKART !

luchtfoto_2011_cut

Ongetwijfeld heb je al plannen gemaakt voor de zomervakantie. Staat karting al op je agenda? Nee… ? Dan is het hoog tijd om af te spreken met enkele vrienden of je familie, want tijdens de zomermaanden is het extra fun op Inkart!

Nu zaterdag 27 juni gaat voor de 21ste keer de Inkart-Petronas 12 Hours door. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op tijdens deze 12 uur durende endurance race. Traditiegetrouw wordt er gereden op het unieke 1000m lange zomercircuit en ook dit jaar zorgen ze weer voor een nieuwe en uitdagende lay-out. De moeite waard om een kijkje te komen nemen en ... vanaf zondag 28 juni t.e.m. zondag 6 september kan je zelf racen op dit unieke racecircuit! Ideaal voor een namiddagje/avondje uit met de kids of vrienden. Nadien kan je genieten van een hapje en/of drankje op het zomerterras. Maak zeker gebruik van de zomerkorting!

Als klap op de vuurpijl maak je deze zomer ook nog eens kans om als VIP mee te gaan naar de WRC Rally van Duitsland op vrijdag 21 augustus. Vanaf zondag 28 juni t.e.m. zaterdag 15 augustus ontvang je bij elke kartsessie een unieke code die je achteraf kan ingeven op de Inkart-website. Op zondag 16 augustus maakt Inkart dan de 3 winnaars bekend. Zij gaan mee met het Hyundai WRC Team van onze landgenoot Thierry Neuville naar de WRC Rally van Duitsland. Een unieke ervaring!

Kortom… Come, have fun & win!

Tot snel!

Openingsuren JULI – AUGUSTUS:
- Woensdag t.e.m. vrijdag: 14u00 tot 23u00
- Zaterdag: 12u00 tot 23u00
- Zondag: 12u00 tot 20u00
- Kids & Juniors tot 18u00

Meer info & reservatie op 03 866 18 19

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws