Maken of kraken: Alfa Romeo SUV [Render]

alfa-suv-render

Alfa Romeo heeft met de komst van de Giulia een levensinjectie gekregen. Al stopt het daar niet, want volgend jaar komt het Italiaans merk al met een D-segment SUV op de proppen. Remco Meulendijk toont alvast zijn visie van deze Giulia SUV. Maken of kraken?

Alfa Romeo moet volumes beginnen draaien, anders stuurt Sergio Marchionne (big boss bij Fiat en Chrysler) het merk naar de eeuwige jachtvelden. En we kunnen het niet genoeg zeggen; volumes draai je tegenwoordig met een SUV. Dat weten de Italianen ook maar al te goed want een Alfa Romeo SUV staat gepland voor de eerste helft van 2016.

De rivaal voor de BMW X3, Mercedes GLC en Audi Q5 zal waarschijnlijk beroep doen op een 2.0- en 3.0-benzine en een 2.2- en 3.0-diesel. Aandrijving zal naar de achterpootjes gaan al zal vierwielaandrijving ook beschikbaar zijn. Het uiterlijk, daar weten we momenteel nog niets over, al lijkt rond toeren in de render van Remco Meulendijk ons geen straf te zijn...

Alfa-romeo-SUV-render
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Koentje 08:27
afbeelding van Koentje

Zo die achterkant lijkt heel hard op een Audi Q5! Niet eens zo slecht eigenlijk ( terwijl ik de Q5 wel verschrikkelijk vind). Laat maar komen die SUV van Alfa. Beetje concurrentie altijd top.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws