Vraag: Geef ons het beste en slechtste model van een merk

vraag-besteenslechtse

Net zoals de mens heeft elk automerk wel ups en downs. Want voor elke middelmatige wagen is er wel een topper of een flopper in de line-up. Daarom willen we wel eens van jullie weten wat nu de beste en slechtste auto is van alle merken.

De lijst met automerken is eindeloos, het aantal geproduceerde modellen loopt dan ook in het oneindige. Toch weet niet elk merk een constante aan te houden. Want voor elke topper is er ook wel iets minder te vinden in het gamma. Dat heeft niet altijd zozeer met bouwkwaliteit te maken. Soms zit de styling niet snor of loopt het cliënteel er niet warm van.

Een uitschieter naar de andere kant kan ook, want soms bouwt een automerk plots een heerlijk ding. We zullen zelf het eerste voorbeeld geven:
SUZUKI
Flopper: Liana
Topper: Swift Sport

Nu is het aan jullie, geef ons het beste en slechtste model van een merk

Laatst gepubliceerd

Reacties (15)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:55
afbeelding van Techno Patat

Mercedes: de topper voor mij blijft de G63 AMG 6x6, de flopper de R-Klasse :D! Elke keer ik zo ene zie denk ik nog steeds: djeezes :P!

BMW: ik heb een groot zwak voor de (M)6 Grancoupé, maar ik walg van de B-klasse kloon (B-klasse stond op de shortlist van flopper!) genaamd de 2Active Tourer, of was het 2GT, shit ik vergeet zelfs zijn naam :P.

Marino Verbeken 15:33
afbeelding van Marino Verbeken

Trotse eigenaar van een R-klasse. En ik hoop er nog lang mee te mogen rijden. Ongelooflijk comofort, veel ruimte gekoppeld aan leuke prestaties. Zoveel aangenamer dan mijn vorige XC90.

Techno Patat 15:34
afbeelding van Techno Patat

Het zijn prima auto's! Voor dat geld dat ze nieuw kosten mocht dat wel, zelf al met eentje gereden overigens ;-)! Maar het idee er achter vond ik wat raar, het design valt zelfs niet meer onder de categorie raar :D!

marino verbeken 16:01
afbeelding van marino verbeken

De mijne gekocht als directiewagen. Met heel mooie condities. Ik mag dus zeker en vast niet klagen. Overigens rij ik met de tweede generatie die er toch beter uitziet als gen1.

Yvesw 16:27
afbeelding van Yvesw

@Patat: Sorry hoor, maar de R-Klasse is het beste dat Mercedes ooit heeft gemaakt. Een S-Klasse stationwagen, hoe kan je daar nu iets op tegen hebben? :-p

Techno Patat 15:26
afbeelding van Techno Patat

De ecosport, de ecosport? Hmmm? Bedoelt hij niet die ecoboost?

Aaaah nee sjust, dat lelijk geval! Hahaha ja inderdaad!

Yannick 18:19
afbeelding van Yannick

nissan: - murano

  • gt-r (du'h)
Koentje 08:39
afbeelding van Koentje

Om een ander merk te noemen: FIAT
Topper: Abarth versies
Flopper: Huidige Doblo (ieuw)

Gedece 16:55
afbeelding van Gedece

Alfa Romeo => topper: 8C/4C, flopper: MiTo

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws