Ford Driving Skills for Life strijkt neer in Roeselare

ford-driving-skills-for-life-2015_05

In het voorjaar ging Ford nog eens de Driving Skills for Life-tour op hun testterrein op Lommel Proving Ground. Maar ook dit najaar kan je je skills gratis verbeteren, op 26 en 27 september slaat het event zijn tenten op in Roeselare.

Niet iedereen ziet het zitten om het halve land te doorkruisen om in Lommel deel te nemen aan de Ford Driving Skills fo Life. Daarom organiseert Ford hetzelfde evenement ook in West-Vlaanderen, meer bepaald in Roeselare, op 26 en 27 september. Inschrijven kan via de website van Driving Skills for Life. Voorwaarden zijn dat je in het bezit bent van een geldig en definitief rijbewijs (dus geen voorlopig rijbewijs) en dat je je in de leeftijdscategorie 18-24 jaar bevindt. Deelnemen is overigens gratis.

Het doel van de actie is jongeren bewust te maken van de gevaren in het verkeer en hen enkele praktische vaardigheden aan te leren om veiliger de weg op te gaan en zo het aantal ongevallen te doen dalen. Niet alleen in Vlaanderen worden de DSfL georganiseerd, in Wallonië kan je op 17 en 18 oktober in Luik deelnemen en verder is het een wereldwijd opgezet project. Benieuwd wat je allemaal te wachten staat? Bekijk dan zeker de reportage die we eerder dit jaar in Lommel maakten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Dieter 14:04
afbeelding van Dieter

Fuck, net 25 geworden :-(

tomtom 22:49
afbeelding van tomtom

Dieter, ben jij DSA uit bissegem? E34 525i met stoffen zetels achterin?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws