Geen grap: Kinderboek heeft Tesla Model S en muis in de hoofdrol

tesla-kinderboek

Zoek je binnenkort in je plaatselijke bibliotheek in de sectie 'kinderboeken die je kinderen misschien materialistisch maken', dan kan je wel eens 'My Tesla: A love story of a mouse and her car' tegenkomen. En in tegenstelling tot wat je denkt is dit geen slinkse truc van Elons Musk om wat extra dollars op zijn rekening te parkeren.

Kinderboeken met een muis in de hoofdrol, daarvan is de lijst eindeloos. Maar een muis die verliefd wordt op een Tesla Model S na een testrit, dat zijn we nog niet tegengekomen. Het geïllustreerde boek werd bedacht door Joan C. Gratz en is naar eigen zeggen gebaseerd op haar impulsieve aankoop van een Model S. De muis komt dan ook in aanraking met het plezier, de zorgen en de gevolgen van het bezit van een elektrische wagen.

Het boek is momenteel te koop via Amazon voor Kindle ($2.99) of als papieren versie ($8.10). Een Nederlandstalige versie moet je waarschijnlijk niet snel verwachten. Ben je echter een waanzinnige Tesla-fan, dan is dit een te hebben goodie.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws