Vraag: Zou jij met betaalde reclame op je wagen durven rondrijden?

vraag-reclame

Stel je voor, je laat een reclamebureau een sticker op de flanken van je wagen plakken en op het einde van de maand krijg je enkele honderden euro's in de postbus. Zou jij met betaalde reclame op je wagen durven rondrijden?

Dagelijks malen we allemaal gezamenlijk een duchtig aantal kilometers af. Afstanden die ons enkel maar geld kosten. Waarom zouden we er dan ook geen extra geld mee mogen verdienen? Wereldwijd vind je dan ook bedrijven die jouw auto willen huren als advertentieruimte. Jij laat enkele panelen van je auto beplakken met reclamestickers, zij parkeren op het einde van de maand een aardige som geld op je bankrekening.

De vraag is dan ook: Waarom doen we dat niet allemaal?! Lokale bedrijven krijgen daardoor de kans om op zeer specifieke routes reclame te maken, de chauffeur heeft op het einde van de maand een aardig zakcentje. Natuurlijk moet je dan wel continu met reclame rondrijden op je wagen...

Zou jij met betaalde reclame op je wagen durven rondrijden?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 9 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Carlos 14:23
afbeelding van Carlos

Of ik, zoals nu, rond rij met een bestickerde auto van het werk of eentje met reclame op van een ander... Doe mij maar gelijk een nieuwe wagen en laat die aanbiedingen maar komen.

jeremy 15:28
afbeelding van jeremy

laat die reclame maar komen, stoort niet!

Sracerr 15:30
afbeelding van Sracerr

Dit is iets voor de reclame code commissie (in NL dan) en de belastingdienst komt er ook nog even overheen. Nee bedankt.

Sracerr 15:32
afbeelding van Sracerr

Reclame is toch vreselijk irritant, komt altijd ongelegen wanneer je er niet om vraagt of het nodig hebt. Gelukkig kun je reclame ook simpelweg negeren en doorgaan.

marksen 16:14
afbeelding van marksen

stoort niet ik zit in de wagen, zie die enkel aan de buitenkant als ik in of uit stap
die reclame kan wel mijn autokosten wat drukken zeker nu met de nieuwe BIV/VB

Wim 18:22
afbeelding van Wim

Gatanal, topproduct! ;) Moest ik er voor betaald worden, waarom niet. Maar idd, hoe moet je dat aangeven.

Adriaan 12:16
afbeelding van Adriaan

Coca-cola heeft dat vroeger toch gedaan?

B4 20:27
afbeelding van B4

Nee, hoe minder stickers en dergelijke, hoe beter.

pim 13:47
afbeelding van pim

Ik kan me voorstellen dat dit een aantrekkelijke manier is om geld te verdienen. Je hoeft er immers helemaal niets voor te doen. Ik zou een reclame voor aambeienzalf prettiger vinden dan reclame voor een groot merk. De zalf heeft tenminste nog iets grappigs. https://www.scholtenreclame.nl/carwrapping.html

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws