Lamborghini Murcielago SV staat te koop in België

lambo-murci-sv-belgie_01

Je spaarpot nog niet genoeg aangedikt toen de big daddy van de Murcielago in de verkoop ging? Nu kan je één van de op 350 stuks gelimiteerde Murcielago LP 670-4 Super Veloce's op de kop tikken in België. Verwacht echter geen koopje.

Ondertussen kennen we allemaal de Aventador als dé imposante supercar van Lamborghini. Deze Murcielago LP 670-4 Super Veloce moet echter helemaal niet onderdoen, want het uitzwaaimodel van de Murcielago is zo mogelijk nog bruter dankzij het stevige spoilerwerk.

De productie werd beperkt tot 350 stuks en nu staat daar ééntje (nummer 269 om specifiek te zijn) van te koop in België. Met amper 3.400 kilometer op de 670 pk sterke 6.5-liter V12. Zowel remmen als banden zijn nog origineel, waardoor het dus duidelijk wordt dat er niet al te veel sprintjes naar de honderd mee zijn getrokken. Dat doet 'ie trouwens in 3.2 seconden.

 lambo-murci-sv-belgie

Wat dit, laat ons eerlijk zijn, verzamelmodel moet kosten als tweedehandsje? Nou, 750 000 euro. Al krijg je dan wel een parkeercamera achteraan, bluetooth, xenon koplampen en carbon ceramische remmen. En o ja, die knoert van een spoiler achterop.

Bekijk het zoekertje hier.

Bedankt voor de tip Dylan!

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:29
afbeelding van Techno Patat

Nog steeds de lambo die ik zou willen zie :-)! Echt een heeeeeerlijke auto die Lp670-4 SV <3! Veel liever dan een aventador eigenlijk zelfs nog :O!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws